Zakonisht, njerëzit e zbulojnë se kanë nevojë për syze kur shkojnë tek mjeku i syve dhe i testojnë ata – duke veshur syze të ndryshme.

Por, duket se për ta mësuar se a keni nevojë për syze nuk është e thënë që të shkoni gjithsesi te mjeku.

Sipas Daily Mail, një grup studentësh në Institutin e Teknologjisë në Masaçusets, krijuan një iluzion optik të Ajnshtajnit që përcakton se sa të mirë e keni shikimin, varësisht nga ajo çfarë shihni.

6 COMMENTS

Comments are closed.