“Qeveria siriane miratoi marrëveshjen amerikano-ruse ku një nga objektivat është të arrihet një zgjidhje politike e krizës në Siri”, njoftoi agjencia, duke theksuar se do të ketë gjithashtu një ndërprerje të luftimeve në qytetin e Halepit për arsye humanitare.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Rusia ranë dakord lidhur me planin për reduktimin e dhunës në Siri duke kërkuar një armëpushim që pritet të fillojë pasditen e së hënës si dhe kërkuan që të punohet drejt një tranzicioni politik.

1 COMMENT

Comments are closed.