y është momenti tronditës kur lokali i dasmës zhytet në kaos të përgjakshëm. Përleshja ka shpërthyer midis familjes së dhëndrit dhe asaj të nuses.

Pamjet tregojnë se si mysafirët përleshen me grushte, sende të tjera si shishe e deri me karrige.

Incidenti besohet se ka ndodhur në Toronto të Kanadasë. Raportet tregojnë se lufta u nxit nga ish-dashuri i gruas, i cili ka treguar fotografi të nuses duke kryer marrëdhënie seksuale me të.

3b96699700000578-4060580-image-m-19_1482461592225 3b96698000000578-4060580-image-a-30_1482461686064 3b96699f00000578-4060580-image-a-20_1482461598597 3b96698a00000578-4060580-image-a-29_1482461685902

3 COMMENTS

Comments are closed.