Një shofer autobusi ka marrë duartrokitjet e pasagjerëve pasi flaku jashtë një person të dehur i cili e pështyu në fytyrë.

Ngjarja u regjistrua në Britani ku i dehuri sapo hipi në autobus iu afrua shoferit dhe filloi ta ngacmonte duke bërë dhe gjestin e shëmtuar.

Shoferi i inatosur e kapi nga rrobat dhe e tërhoqi zvarrë jashtë.

 

https://youtu.be/Sxpx7INkTZA

6 COMMENTS

Comments are closed.