Në një rrugë në provincë të Guadalaharës një dem i tërbuar ka sulmuar një makinë duke i ngulur brinjët, ndërkohë që pasagjerët ndodheshin brënda. Ky incident ndodhi gjatë festivalit të demave. Goditja ishte aq e fortë saqë makina filloi të rridhte karburant. Pasi përdori të gjithë forcën e tij për ta ngritur makinën nga toka por më pas dorëzohet dhe fillon të ndjekë turmën e ngazëllyer.

https://youtu.be/gN1K-cgwmY4

5 COMMENTS

Comments are closed.