Me një peshë prej një ton dhe një gjatësi 2 metra, Danniel, sipas pronarëve të tij është demi më i madh në botë.

Kafsha jeton në Farmën Lost Coast Hay në Kaliforni dhe ha katër herë më shumë se sa gjedhët normalë.

Ken Farley i cili është kujdesur për Danniel që kur lindi, vuri re se demi ishte anormalisht i madh pasi i hidhte shishen nga duart kur e ushqente.

“Demat Holsteins njihen për madhësinë e tyre, por ai është më i madh se mesatarja,” tha Z.Farley për Daily Mail.

Ai gjithashtu ka njoftuar Rekordet Botërore Guinnes për të ardhur në fermën e tij e për të matur Danniel në mënyrë që të njihet zyrtarisht si demi më i gjatë në botë.

3aad631a00000578-3964376-image-a-78_1479904121842 3aad624100000578-3964376-image-a-77_1479904108617 3aad616900000578-3964376-image-a-73_1479904099021 3aad624e00000578-3964376-image-a-74_1479904104779 3aad620000000578-3964376-image-a-70_1479904092458 3aad630300000578-3964376-image-a-69_1479904075927 3aad634100000578-3964376-image-a-67_1479904039524 3aad623800000578-3964376-image-a-65_1479903338007

3 COMMENTS

Comments are closed.