Një foto mjaft e veçantë e cila tregon një dhelpër brenda në akull është realizuar në afërsi të lumit Danub.

Dhelpra është mbytur në lumë pas thyerjes së akullit mbi të cilin ishtë duke ecur.

Ajo është gjetur pas katër ditësh e ngrirë dhe një banorë i zonës ka përdorur një sharrë për t’i dhënë akullit i cili kishte mbuluar dhelprën formën e një kubi për të realizuar më pas një foto të jashtëzakonshme.

4 COMMENTS

Comments are closed.