Shumë gjëra të Donald Trump kanë shkaktur polemika në rrjetet sociale duke filluar që nga qëndrimet shoviniste, fjalimet ksenofobike dhe lista është e gjatë. Por këtë herë nuk ka qenë diçka e tillë ajo që ka tërhequr vëmendjen.

Polemika u ngrit nga një foto familjare në të cilën presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara është duke ngrënë mëngjes me gruan e tij dhe djalin e vogël.

Në foton e bërë disa vite më parë, ju mund të shihni Donald ulur në tryezë me Melanian dhe Barron-in e vogël. Por ajo që është e habitshme është diçka tjetër për djalin e tij.Siç mund të shihet më qartë në foton tjetër, ka diçka të çuditshme në karriken e tij. Shpjegimi i propozuar nga disa dhe më i suksesshëm, është se Barron është ulur në këmbët e tij të përkulura në mënyrë që të duket si një dorë.

Ndërkohë që disa njerëz janë hutuar me imazhin (pasi disa deklarata thonë se djali i vogël i Trump është i sëmurë) të tjerë e kanë marrë atë me humor.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: epavarura.com/dicka-e-tmerrshme-fshihet-ne-foton-familjare-te-donald-trump/ […]

Comments are closed.