Gjatë kësaj epoke, lloje të ndryshme të aktivitetit, si njollat e diellit dhe flakët diellore do të bien – por, kjo do të sjell edhe zhvillimin e vrimave kurorë.

Sipas NASA-s, minimumi solar do të ketë efekt edhe në motin e hapësirës, potencialisht duke penguar komunikimet dhe sistemet e navigacionit, transmeton Gazeta Express.

Dean Pesnell nga NASA, tha se ky është një cikël i rregullt diellor dhe se ky ndryshim nuk do të thotë se këto aktivitete do të pushojnë krejt.

3 COMMENTS

Comments are closed.