Koreja e Veriut ngjall kuriozitet të madh, për faktin se është ndër të paktat diktatura që ende qëndrojnë në këmbë.

Në një artikull të publikuar sot, flitet se si bëhet përzgjedhja e policeve të trafikut.

Kriteret më të rëndësishme janë dy: të jenë tërheqëse në pamje dhe fizik, dhe të kenë një gjatësi të caktuar, transmeton tema.

Ato janë kthyer në simbol të kryeqytetit Fenian dhe femrat më të bukura të vendit mund t’i shihni në çdo kryqëzim.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 8646 additional Info to that Topic: epavarura.com/diktature-shije-vetem-femra-te-bukura-si-police-trafiku-foto/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 60866 additional Information on that Topic: epavarura.com/diktature-shije-vetem-femra-te-bukura-si-police-trafiku-foto/ […]

Comments are closed.