Një e fshirë me një copë pambuku e rregullon deri diku çështjen por gjithsesi ka metoda më të mira.

TechSot paraqet në këtë artikull metodat më të mira dhe ju tërheq vëmendjen në gjërat që s’duhet t’i bëni.

Çfarë të bëjmë?
1.Përdorni një copë mikrofibër
Kjo është mënyra më e mirë për të hequr papastërtitë.
Nëse do ta lagni me ujë copën, sigurohuni ta keni hequr baterinë dhe ta keni fikur telefonin.
2. Përdorni një ngjitëse Scotch

Çfarë s’duhet të bëjmë?
1.Mos përdorni asnjëherë pastrues me përmbajtje alkoli
Sado atraktive të duket ideja për të përdorur produkte me bazë alkoli për shak të desifektimit të smartphone-ve ,përpiquni t’u qëndroni larg. Të tillë pastrues kanë tendencën që të dëmtojnë ekranin
2.Mos përdorni asnjëherë peceta të lagura pasi ato rrezikojnë të gërvishtin sipërfaqen e ekranit dhe gjithashtu e dëmtojnë. Si përfundim një copë mikrofibër është mënyra më e mirë për të pastruar./bw/a.k