Dy të rinj shqiptar, të burgosur në një burg në Angli, festojnë ditëlindjen bashkë me miqtë e tyre.

Video është publikuar nga “Jeta Osh Qef” dhe pamjet e ofruara, tregojnë dy të burgosur shqiptar, që jo vetëm festojnë ditën e tyre të lindjes, por gostia e ofruar për miqtë, mund të konsiderohet e paimagjinueshme për realitetin shqiptar.

5 COMMENTS

Comments are closed.