Jeta e foshnjes vendoset në rrezik shpesh herë dhe nga gjërat që për të rriturit duken krejt të parrezikshme.. një gogël, një kokërr orizi apo një fije floku! Një foshnje 10-muajshe gati rrezikoi gishtat e këmbës pasi një fije e gjatë floku e nënës së tij u ngatërrua në këmbë, duke i ndërprerë qarkullimin e gjakut për më shumë se 12 orë

“Ishte një eksperiencë e tmerrshme. Jam zgjuar nga të qarat e foshnjes dhe pasi refuzonte të pinte për disa orë, i kontrollova çdo centimetër të trupit për të parë çfarë nuk shkonte. Fija e flokut i ishte përdhredhur djalit në të katërt gishtat e këmbës dhe këto të fundit ishin shndërruar në blu.” thotë nëna 26-vjeçare nga Anglia.

Një fije e vetme floku duket se i kishte ndërprerë qarkullimin e gjakut në të gjithë gishtërinjtë dhe nëna e re tregon se iu deshën më shumë se 15 minuta për t’i hequr fijen nga gishtat .
Pas kësaj përvoje të hidhur, nëna u detyrua ta dërgonte menjëherë djalin në spital, ku iu dha një krem antibakterial për trajtim.

“Unë jam një nënë e kujdesshme, por kurrë nuk kisha menduar se një fije floku mund t’i shkaktonte këtë dhimbje të voglit tim. ”
Gjithçka sugjerojnë mjekët është që nënat mos t’i mbajnë flokët lëshuar kur ushqejnë fëmijën me gji, kur e veshin, apo kur flenë me ta.

7 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: epavarura.com/djali-10-muajsh-gati-sa-nuk-humbi-kemben-nga-nje-fije-e-vetme-floku-thirrja-e-nenes-per-gjithe-prinderit-e-rinj/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you can find 53623 additional Info to that Topic: epavarura.com/djali-10-muajsh-gati-sa-nuk-humbi-kemben-nga-nje-fije-e-vetme-floku-thirrja-e-nenes-per-gjithe-prinderit-e-rinj/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you will find 39224 more Information to that Topic: epavarura.com/djali-10-muajsh-gati-sa-nuk-humbi-kemben-nga-nje-fije-e-vetme-floku-thirrja-e-nenes-per-gjithe-prinderit-e-rinj/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you can find 18021 additional Information to that Topic: epavarura.com/djali-10-muajsh-gati-sa-nuk-humbi-kemben-nga-nje-fije-e-vetme-floku-thirrja-e-nenes-per-gjithe-prinderit-e-rinj/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/djali-10-muajsh-gati-sa-nuk-humbi-kemben-nga-nje-fije-e-vetme-floku-thirrja-e-nenes-per-gjithe-prinderit-e-rinj/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: epavarura.com/djali-10-muajsh-gati-sa-nuk-humbi-kemben-nga-nje-fije-e-vetme-floku-thirrja-e-nenes-per-gjithe-prinderit-e-rinj/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: epavarura.com/djali-10-muajsh-gati-sa-nuk-humbi-kemben-nga-nje-fije-e-vetme-floku-thirrja-e-nenes-per-gjithe-prinderit-e-rinj/ […]

Comments are closed.