Doktori ia rrit veshin e ri në dorë, pacienti pret kthimin e dëgjimit

6
88

Një kirurg plastik në Kinë ka rritur me sukses një vesh artificial në dorën e një njeriu me një procedurë pioniere mjekësore.

Pacienti, me mbiemrin Ji, ka humbur veshin e djathtë në një aksident dhe ka bërë të ‘pamundurën’ për ta pasur atë prapë, raporton People Daily.

Doktori Guo Shuzhong nga spitali i provincës Shaanxi në Kinë, ka përdorur brinjët e pacientit Ji për të ndërtuar veshin e ri, ndërsa pret për ta transplantuar organin në kokën e pacientit pas katër muajve.

Google search engine

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: epavarura.com/doktori-ia-rrit-veshin-e-ri-ne-dore-pacienti-pret-kthimin-e-degjimit/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you can find 10735 more Information on that Topic: epavarura.com/doktori-ia-rrit-veshin-e-ri-ne-dore-pacienti-pret-kthimin-e-degjimit/ […]

Comments are closed.