Në shikim të parë, kjo mund të duket si një fotografi tipike familjare. Por, nëse e shikoni më mirë dhe më afër, do ta shihni se në derën e Kështjellës Crathes në Skoci, është shfaqur edhe një fantazmë.

Kjo figurë u kap nga Bill Andrew, gjatë vizitës që ia bëri kësaj kështjelle të shekullit të 16-të baskë me vajzën e saj, mesën dhe nipin. Dera ishte mbyllur në kohën kur Coleen e vërejti hijen në foto, kështu që kontaktoi stafin për të marrë ndonjë shpjegim.

Sipas asaj që thuhet, dy fantazma bezdisin këtë kështjellë që një kohë të gjatë, të cilat shfaqen në përvjetorin e vdekjes së tyre. Menaxheri i pronës James Henderson tha për MailOnline se një numër vizitorësh kanë raportuar “gjëra misterioze” përreth kështjellës.

12

6 COMMENTS

Comments are closed.