Doni të luftoni depresionin?

Një studim i bërë publik së fundmi sugjeron se duhet të konsumoni kos, dhe kjo vlen sidomos për femrat.

Në studimin e publikuar në “Journal of Nutrition”, thuhet se ata që konsumojnë kosin rregullisht, kanë 30% më pak mundësi për t’u prekur nga depresioni në dhjetëvjeçarin e ardhshëm.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 6308 additional Information to that Topic: epavarura.com/doni-te-largoni-depresionin-hani-kos/ […]

Comments are closed.