Francois Fillon

Ai do ta ushtrojë këtë pozitë vetëm deri të dielën ku do të mbahet një tubim në Paris, dhe nga e hëna do të zëvendësohet nga Vincent Chriqui, transmeton lajmi.net

Fillon ka premtuar se do ta çojë deri në fund garën e tij përkundër skandalit me gruan që e ka dëmtuar jashtëzkonisht shumë në këto zgjedhje.

Sipas sondazheve të fundit Fillon nuk do të mund të futet në mesin e dy kandidatëve më të votuar, duke dështuar të sigurojë edhe raundin e dytë zgjedhor. /Lajmi.net/

 

8 COMMENTS