auto_19366113_1095596997239994_8983792406056335068_n1498049153

Denoncimi i fundit i ish-Kryeministrit Sali Berisha janë këto fotografi, të cilat ai ia përcjell mediave.

“Këto foto flasin për dramën e fermerit shqiptar më shumë se kilometrat me llogje elektorale pazari të Edi Ramës! Shikoni fotot që vijne nga Sohodoli, Dibër dhe lexoni mesazhin e qytetarit dixhital!”

18951266_1095596943906666_563220585282150373_n1498049158

19397144_808852515942324_431804826745095870_n1498049161

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 5320 additional Info on that Topic: epavarura.com/drama-e-fermerit-shqiptar-flet-me-shume-se-llogjet-elektorale-te-rames/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 73043 more Info on that Topic: epavarura.com/drama-e-fermerit-shqiptar-flet-me-shume-se-llogjet-elektorale-te-rames/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/drama-e-fermerit-shqiptar-flet-me-shume-se-llogjet-elektorale-te-rames/ […]

Comments are closed.