Dy alpinistë në Alaska vunë re dy drerë të ngrirë në akull, ndërkohë që kafshët ishin në një betejë të përgjakshme mes tyre.

Siç shihet në foto, ata në një farë mënyre janë mbytur teksa po luftonin me njëri-tjetrin dhe më pas uji ngriu.

Jeff Erickson shkruajti në Facebook se ai dhe Brad Ungalek vunë re dy drerët të ngrirë në akull afër Unalakleet, Alaska. Drerët priren të jenë më agresiv me njëri-tjetrin në vjeshtë, sezonin e çiftëzimit, dhe ka gjasa që ata janë ndeshur për një femër ose territor.

sub-buzz-10323-1479515409-1 sub-buzz-5461-1479514978-1 sub-buzz-23592-1479514479-1

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 98621 more Information on that Topic: epavarura.com/dreret-gjenden-te-ngrire-ne-akull-ne-momentin-e-dyluftimit/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 95254 more Information on that Topic: epavarura.com/dreret-gjenden-te-ngrire-ne-akull-ne-momentin-e-dyluftimit/ […]

Comments are closed.