Një grup prej 30 fëmijësh sulmuan dy oficerë policie kur ata u bashkuan të shihnin një zënkë mes dy vajzave pas shkolle. Incidenti shokues dhe i dhunshëm u kap nga kamera telefoni dhe tregon të rinjtë, shumica e të cilëve me uniformë shkolle, që sulmojnë policët.

Të gjithë nxënësit u bashkun në ambjentet e jashtme të një shkolle në jug të Londrës, për të parë rrahjen masive, video e cila më pas u shpërnda gjithandej.
Të dy policët – një femër e një mashkull – dolën me lëndime të lehta pasi u grushtuan dhe shkelmuan nga turma.

Një 15-vjeçar u arrestua pasi ishte ai që mendoi se i shkaktoi plagët më të rënda oficerit të policisë, i cili më pas u shtrua në spital.

13 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: epavarura.com/dy-oficere-policie-nuk-bejne-dot-balle-grushtave-te-30-nxenesve/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you can find 44399 additional Information to that Topic: epavarura.com/dy-oficere-policie-nuk-bejne-dot-balle-grushtave-te-30-nxenesve/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you will find 64465 more Information to that Topic: epavarura.com/dy-oficere-policie-nuk-bejne-dot-balle-grushtave-te-30-nxenesve/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: epavarura.com/dy-oficere-policie-nuk-bejne-dot-balle-grushtave-te-30-nxenesve/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/dy-oficere-policie-nuk-bejne-dot-balle-grushtave-te-30-nxenesve/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Here you can find 58601 additional Info on that Topic: epavarura.com/dy-oficere-policie-nuk-bejne-dot-balle-grushtave-te-30-nxenesve/ […]

Comments are closed.