Deniz Baykal, Deputeti turk i Partisë Republikane të Popullit ngre dyshimet e para se grushti i shtetit në tentativë është një inskenim i Presidentit Erdogan.

Një nga parlamentarët më të vjetër të Turiqisë, shkruan në twitter se “i përgëzoj lojtarët dhe ata kanë luajtur një lojë shumë të mirë”.

Ai ngre pyetjen se si është e mundur që një puç i organizuar kaq mirë, mund të dështonte kaq shpejt.

“Me të vërtetë e pëlqeva shumë filmin. I përgëzoj lojtarët dhe ata kanë luajtur një lojë shumë të mirë”-shkruan deputeti në Twitter.

4 COMMENTS

Comments are closed.