Zbulimi i tradhtisë së partnerit është gjithmonë që gjë e tmerrshme cilado qoftë mënyra që e merr vesh.
Por ajo që i a ndodhur këtij bashkëshorti nga SHBA është mjaft e çuditshme. Një burrë, i cili kishte vazhdimisht dyshime ndaj bashkëshortes së tij ka zbuluar se ajo e tradhtonte me anë të një droni.

Ai ka filmuar gjithçka dhe më pas e ka postuar në YouTube. Në video shihet bashkëshortja e tij, duke dalë nga shtëpia. Më pas kalon disa rrugica dhe hipën në makinën e një mashkulli tjetër.
Ndërkohë pas pamjeve filmike dëgjohet dhe zëri i bashkëshortit, i cili duket mjaft i irrituar dhe në të njëjtën kohë i mërzitur me atë që ka para syve të tij. “Shihni gruan time, ç’po bën, shihni me kujdes do të jeni në gjendje të kuptoni se si martesa ime 18-vjeçare ka shkuar në dreq”- shpjegon bashkëshorti i tradhtuar./bw

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 38288 additional Info to that Topic: epavarura.com/dyshonte-se-gruaja-e-tradhetonte-ja-cfare-zbulon-dron/ […]

Comments are closed.