Gjendet një inbox sekret në “Instagram”, i cili mund të mbajë disa mesazhe nga fansat tuaj në jetë.

Ky inbox nuk është aq ndryshe nga ai “other” që është zbuluar në “Facebook”.

“Instagram” ka një filtrues të veçantë të mesazheve që vijnë nga njerëz, me të cilët nuk bashkëveprojmë, për shembull të panjohurit.

Për t’i lexuar këto mesazhe duhet t’i pranoni së pari. Klikojeni kutinë e mesazheve, gjejeni një shirit të kaltër që shkruan “message requests”. Nëse e shihni atë, klikojeni dhe shfletoni mesazhet e filtruara.

11 COMMENTS

Comments are closed.