Një grua e zemëruar, pasi e gjeti burrin e saj të dehur në rrugë, e ka urdhëruar atë që të shkojë menjehrë në shtëpi duke e sulmuar dhe me hanxhar.

Një dëshmitar i shokuar nga kjo ngjarje ka thënë se dukej se gruaja për orë të tëra e kishte kërkuar burrin e saj, derisa ai kishte qenë tërë natën jashtë.

“Ajo nuk po tallej. E urdhëroi që menjëherë të hynte në makinë. Dukej e tmerrshme të shihje se si ajo ecte nëpër qytet me një thikë të përmasave të tilla”, tha dëshmitari i ngjarjes.

hanxhari-780x439

10 COMMENTS

Comments are closed.