Për shumë gra, dhimbjet e lindjes së një fëmijë janë një tmerr i vërtetë. Por për Stevie Muddle sjellja në jetë e vajzës së saj Chilli Ivy ishte eksperienca më e bukur dhe më e veçantë.

Ajo e lindi vajzën 5.3 kg në shtëpi, pa mjekë dhe pa përdorur qetësues. Nëna e tre fëmijëve ka parë shumë lindje. 28 vjeçarja është studente për mami dhe ka parë lloje të ndryshme lindjes që nga lindjet natyrale dhe atyre të komplikuara me operacion.

The post E lind foshnjën 5.3 kg në shtëpi dhe pa mjek appeared first on Kuriozitete.

5 COMMENTS