Në Uttar Pradesh të Indisë, një gruaje i kanë hequr nga barku tumorin gjigant, pesë vite pasi ka filluar t’i rritet.

Devi Kamlesh është dashur të përballet me gjendjen e dhimbshme, pasi burri sa nuk e ka lejuar të shkojë të doktori sepse gjendja e tyre ekonomike ishtë shumë e dobët.

Gruaja 45-vjeçare, ka pranuar të qëndrojë e mbyllur në shtëpi dhe të përballet me gjendjen, që nganjëherë ka qenë e padurueshme dhe e ka lënë në agoni.

Mirëpo ajo ka vendosur të vizitojë doktorin, në mënyrë që të heqë këtë tumor që i ishte rritur sa një elefant i porsalindur.

Ekipi i mjekëve e kanë futur atë shpejtë në operacion pa asnjë shpagim monetar, vetëm që ta shpëtojnë.

Sipas një krahasimi, ajo mbante peshën e njëjtë, sikurse të ishte shtatzënë me 28 bebe.

4 COMMENTS

Comments are closed.