Një grua irakiane ha gjarpërinj si terapi për trajtimin e kancerit.
50 vjeçarha Siwanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj pas është diagnostikuar me kancer në mitër.
Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë doktorët, të cilët kushtonin 500- 700$ dhe çdo herë i blinte.
Çmimet ishin shumë të shtrenjta për të dhe ajo filloi të kërkonte mënyra të tjera. Një mjek popullor lokal pastaj i këshilloi të pëziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë. Edhe pse shija ishte is “helm”, shëndeti i saj u përmisua.

Pastaj mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionin për të.

shikoni vidion:

SHPËRNDAJE