Një vajzë e vogël, vetëm 6 vjeç ka rrezikuar jetën e saj për të shpëtuar vëllain e saj 11-muajsh nga zjarri që kishte përfshirë apartamentin e tyre.

Ngjarja ka ndodhur në South Wales, Angli. Kelsey Davies ka marrë vogëlushin nga krevati i tij dhe ka vrapuar drejt shkallëve. Pasi u sigurua që vëllai i vogël ishte i sigurt, ajo më pas ka vrapuar për të shpëtuar edhe vëllain tjetër, i cili për fat të keq humbi jetën. Flakët kishin përfshirë shtëpinë dhe ishte e pamundur për të që të shpëtonte edhe 4-vjeçarin. Ndërsa pjesa tjetër e familjes nuk kanë lëndime.

Mamaja e 6-vjeçares tregon se është shumë krenare për të bijën. 28-vjeçarja është shprehur: “Kelsey është e habitshme. Ajo mori Andrew nga krevati dhe e nxori jashtë shtëpisë. Unë jam shumë krenare për të, por kurrë nuk do ta marr veten pas vdekjes së djalit 4-vjeçar, Jack”.

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 45722 additional Information on that Topic: epavarura.com/e-rralle-motra-6-vjec-rrezikon-jeten-per-te-shpetuar-vellane-11-muajsh/ […]

Comments are closed.