Në këtë video shfaqen pamje të rënda që ndoshta nuk keni zemër t’i shikoni.

Aty është filmuar një edukatore e cila rreh brutalisht një foshnje 9¬ muajshe. Rrahja ka qenë aq e dhunshme sa që fëmija ka mbetur me kafkë të thyer dhe i është shkaktuar hemoragji e brendshme.

Ngjarja ka ndodhur në një çerdhe në Kharghar, në shtetin e Maharashtra, në Indinë perëndimore.