Gerard Pique nuk ka qenë shumë i lumtur me pjesën e parë kundër Shqipërisë

Mbrojtësi i Spanjës, Gerard Pique ka reaguar shumë keq ndaj mbrojtësit të Kombëtares shqiptare, Andi Lila.

Ai madje e ka goditur dhe kërcënuar atë gjatë një goditje këndi dhe faj për këtë duket të jetë mbrojtja fantastike e Shqipërisë. /

1 COMMENT

Comments are closed.