Edhe pse shqiptarët dhe zviceranët në Lens kishin kaluar shumë mirë dhe kishin festuar së bashku në ditën e ndeshjes Shqipëri – Zvicër, këta tifozë shihen duke e djegur flamurin kuq e zi, por edhe të kthyer mbrapsht. Kthimi i flamurit mbrapsht simbolizon urrejtjen ndaj atij kombi. Në portalin e fansave nga e mbarë bota, “Ultras Tifo” është publikuar fotografia ku shihet flamuri kuq e zi duke u djegur, kështu me shkrimin se këta persona ishin tifozë zviceranë. Edhe pse kombëtarja e Zvicrës ka gjysmën e më shumë lojtarë shqiptarë, të cilët tani më janë të njohur për të gjithë botën, këta persona nuk kanë hezituar ta djegin flamurin e kuq e zi.

zviceranmrt

15 COMMENTS

Comments are closed.