Përgjiesi i vendosur në zyrën e ministrit të brenshëm Saimir Tahiri ka sjellur shumë reagime, akuza dhe kundraakuza.

Por akoma nuk dihet se cila është e vërteta  e këtij  përgjimi.

A e ka vendour përgjuesin në zyrën e Tahiri, CIA amerikane, apo shërbime të tjera secrete që operojnë në vendin tonë?

Kjo është një pyetje që padyshim askush nga qeveritarët nuk guxon ta shtrojë sepse përballë kanë ambasadën amerikane që mund të hyjë në lojë shumë shpejtë për këtë skandal.

Nësë këtë përgjues e ka vendosur CIA, a ka tanimë informacion ajo për krimet e vërteta në vendin tonë, që nuk po amrrin përgjigje as para drejësisë?
Sigurisht që ky përgjues të vendoset pikërisht në zyrën e ministrit të brendshëm, duhej të kishte shumë profesionalitet dhe saktësi, e kush më mirë se shërbimet sekrete amerikane mund ta bënin këtë gjë?
Ambasadori amerikan në vendin tonë, Donal Lu, mund të ketë fakte që mund të trondisnin politikën shqiptare, nëse informacionet e siguruara nga zyra e Tahirit ndodhen në dorë të tijë, atëherë pse Lu nuk tregon të vërtetën e Tahirit, që mund të ishte një e vërtetë shokuese për qeverinë aktuale, që po përjeton skandal aps skandali?

Gazeta Impakt

1 COMMENT

Comments are closed.