Kamerat e sigurisë brenda një autobusi, tregojnë momentin kur drejtuesi i mjetit mbyll sytë nga pagjumësia dhe humb kontrollin e makinës.

Sipas policisë kineze të rajonit Zhejiang, disa prej 84 pasagjerëve kanë pasur dëmtime serioze dhe pak orë më vona pas aksidentit një prej tyre ka ndërruar jetë në spital, raporton Daily Mail.