Shtetasit amerikanë me qëndrim në Tel Aiviv ashtu si qytetarët e qyteteve të ndryshme të Amerikës, kanë organizuar protesta kundër Donald Trump, presidentit të zgjedhur të Amerikës.

Agjencia shtetërore iraniane e lajmeve njoftoi se pjesëmarrësit në këtë protestë e cila u organizua përpara ambasadës së Amerikës në Tel Aviv, kanë hedhur slogane dhe kanë theksuar: “Trump nuk është presidenti i ynë”. Protestuesit në këto protesta kanë shprehur shqetësime se Trump do të lë anash të gjitha politikat dhe planet për progresin dhe ngritjen e mirëqenies sociale. Protestuesit me këtë rast gjithashtu kanë deklaruar solidaritetin e tyre me protestuesit kundër zgjedhjes së Donald Trump president i Amerikës.

1 COMMENT

Comments are closed.