Disa kompani ndoshta kurrë, ose të paktën në një të ardhme të afërt, nuk do ta kalojnë portin e kufjeve, por sipas raportit të fundit, Google nuk është njëra nga këto kompani.

Duket se Google Pixel i ardhshëm do të ketë vetëm portin USB Type-C dhe do ta kalojë portin e kufjeve 3.5mm, transmeton Koha.net. Kjo është përmendur në një dokument të brendshëm të Googlet, i cili nuk mund të shpërndahet publikisht.

Googlet i duhet ende kohë që të finalizojë detajet në lidhje me gjeneratën e ardhshme të smartfonit Pixel, por së paku dihet që telefonat e ardhshëm Pixel do të jenë pajisjet premium.

7 COMMENTS