Gjykata egjiptiane dënoi me vdekje gjashtë persona për “spiunazh për Katarin”.

Në mesin e të dënuarve me vdekje janë edhe dy ish-punëtorë të Al-Jazeeras.

Të dënuarit me vdekje janë: Ahmed Ali Afifi, Mohammed Ali Qailani, Ahmed Ismail Sabit, Esma Khatib, Ibrahim Mohamed Hilal dhe Ala Omar Seblan.

5 COMMENTS

Comments are closed.