Baroni meksikan i drogës Joaquin Guzman i njohur me nofkën “El Chapo” ekstradohet në SHBA.

Në një deklaratë të Ministrisë së Drejtësisë së Meksikës, thuhet se gjykata federale e Meksikës i është përgjigjur negativisht ankesës së avokatëve të Guzmanit ndaj vendimit për ekstradimin e tij në SHBA.

Në deklaratë njoftohet se Guzman është hipur në avion në qytetin Ciudad Juarez të Meksikës dhe se është ekstraduar në New York të SHBA-ve.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 44943 additional Information to that Topic: epavarura.com/el-chapo-ekstradohet-ne-shba/ […]

Comments are closed.