Deputeti i parlamentit të Mbretërisë së Bashkuar, i ka bërë thirrje qeverisë për të zbatuar zonën e ndalim-flurimit mbi Sirinë dhe t’u lejohet avionëve britanike të sulmojnë avionët luftarakë rusë.

Andrew Mitchell, ish-sekretar i zhvillimit ndërkombëtar të Mbretërisë së Bashkuar, i ka thënë BBC se nëse me rrëzimin e avionëve rusë do të përfundonte konflikti në Siri, atëherë Britania dhe aleatët e saj duhet të përqendrohen në këtë çështje. “Ajo që ne jemi duke thënë është shumë e qartë. Askush nuk dëshiron të shohë një përleshje me armë me Rusinë, askush nuk dëshiron të xhirojë poshtë një avioni rus”, tha Mitchell. Ai ka shtuar se sulmi ndaj avionëve rusë nuk do të përbënte “deklaratë lufte kundër Rusisë” dhe më tepër do të ishte në fakt se Britania do të qëndrojë kundër ‘krimeve të luftës’ të kryera nga Moska.

11 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: epavarura.com/erdogan-keni-degjuar-ndonjeher-deri-tani-terrorizem-kristian-terrorizem-hebre-apo-terrorizem-ateist/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: epavarura.com/erdogan-keni-degjuar-ndonjeher-deri-tani-terrorizem-kristian-terrorizem-hebre-apo-terrorizem-ateist/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: epavarura.com/erdogan-keni-degjuar-ndonjeher-deri-tani-terrorizem-kristian-terrorizem-hebre-apo-terrorizem-ateist/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: epavarura.com/erdogan-keni-degjuar-ndonjeher-deri-tani-terrorizem-kristian-terrorizem-hebre-apo-terrorizem-ateist/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: epavarura.com/erdogan-keni-degjuar-ndonjeher-deri-tani-terrorizem-kristian-terrorizem-hebre-apo-terrorizem-ateist/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Here you can find 4650 more Information to that Topic: epavarura.com/erdogan-keni-degjuar-ndonjeher-deri-tani-terrorizem-kristian-terrorizem-hebre-apo-terrorizem-ateist/ […]

Comments are closed.