Në pjesën kineze të Himalajeve, në male, në thellësitë e tyre, pranë lumenjëve, larg çdo qyteti të banuar, ndodhen familjet misterioze të majmunëve.

Këta majmunë misteriozë quhen shangri-la, transmeton lajmi.net

Shkencëtarët kinezë kanë tentuar të bëjnë xhirime që nga vitet 1800 në botën e egër…

Ka vetëm disa mijë majmunë të tillë, dhe ata kanë veshë, buzë pink dhe sy të mëdhenj.

Në videon më poshtë do të shihni gjithçka që nga ekspedita e reporterëve, shkencëtarëve e fotografëve ka dalur për këtë specie të çuditshme majmunësh.

3 COMMENTS