A është kjo fytyra e një fantazme?

12
174

Gjahtarët e fantazmave kanë mbetur pa fjalë kur panë në foton e tyre gjatë një turi në një jetimore viktoriane të vjetër një grua të frikshme që dukej si zombie duke buzëqeshur para kamerës.

Fytyra rrënqethëse, e cila ngjason me një fantazmë nga filmi horror i vitit 2002 “The Ring”, shfaqet në mes të fotografisë misterioze.

Phil Barron, 45 vjeç po drejtonte një grup prej 32 personash në në Liverpool, Angli kur realizoi foton.

“E bëra foton dhe më pas e largova telefonin gjatë pushimit që zgjati tre orë, e më pas e dërgova në zyrë dhe nuk mendova shumë për të. Ditën tjetër u zgjova dhe mora një lumë mesazhesh e komentesh në postim. Nuk është përdorur Photoshop – thjesht ngrita pak ndriçimin pasi ishte errësirë dhe e dërgova,” tha Z.Barron.

3a24f5a600000578-3912692-image-a-4_1478515149033 3a24f64b00000578-3912692-image-a-1_1478515064146 3a24f85d00000578-3912692-image-a-2_1478515069893

Google search engine

12 COMMENTS

Comments are closed.