Në shikim të parë, kjo pasqyrë duket si çdo pasqyrë tjetër që mund të varni në mur. Por kjo pasqyrë në fakt është një iPhone gjigant, që mund të dërgojë mesazhe, të luajë Netflix video dhe madje t’iu porosisë edhe një Uber.

Pasqyra Apple është projektuar nga Rafael Dymek, një shpikës nga New Yorku, por është e paqartë nëse ai në plan ta shes shpikjen e tij, shkruan Daily Mail.

2

Pasqyra me prekje plotësisht funksionale është e bazuar në iOS 10 nga Apple dhe me një menu të ngjashme me iPhone tjetër. Dizajni përfshin orën dhe datën në këndin e djathtë të sipërm dhe motin në këndin e majtë.

3

Ikonat e aplikacioneve janë të rreshtuara në të djathtë dhe të majtë të pasqyrës. Pas 45 sekondash pasiviteti, pasqyra vihet në gjumë dhe duket si një pasqyrë normale.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 68079 additional Information to that Topic: epavarura.com/eshte-ky-produkti-ardhshem-apple-njihuni-pasqyren-qe-funksionon-si-nje-iphone-gjigant/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: epavarura.com/eshte-ky-produkti-ardhshem-apple-njihuni-pasqyren-qe-funksionon-si-nje-iphone-gjigant/ […]

Comments are closed.