Në këtë video do të shihni se si një fantazmë sulmon një grua. Pamjet janë marrë nga kamerat e sigurisë së një hoteli.

Ngjarja e filmuar nga kamerat e sigurisë në një hotel në Malajzi anë publikuar nga Mark Vernon, një personazh për ata që besojnë tek fantazmat. Vernon ia ka dedikuar jetën e tij kërkimit për prova se fantazmat ecin mes nesh.

Aty dallohet një grua e cila ndodhet në ambientet e ngrënies, e ndërsa është duke u marrë me telefonin karrigia pranë saj lëviz dhe gruaja zhvendoset e tmerruar.

Por ajo që ndodh më pas është akoma edhe më tmerruese. Siç shihet edhe në video duket se diçka e tërheq gruan dhe një tavolinë e shumë karrige fluturojnë në ajër duke e vënë atë në rrezik, transmeton shekulli.

Në shumë komente aludohet se ajo është goditur nga fantazma, e nga të tjerë se ka humbur ndjenjat nga situata tmerruese e krijuar.

3 COMMENTS

Comments are closed.