Ura Vajgurore është një qytet ku shumica e apartamenteve janë para viteve 90-ve dhe shumicës së pallateve që kanë pasur histori ushtarake. Ashtu si çdo gjë tjetër që u zhvillua me kalimin e kohës dhe u modernizua. Pallatet e Ures pyesim veten se ç’kishin qene ne te shkuaren me një shkëlqim të zbehur? . Të rinjtë e Urës e shohin fasadën si nje problem qe i shqeteson jo pak, edhe pse është bërë perjekje te vazhdushme për të ndryshuar pamjen perseri nuk eshte mjaftushem.

2 COMMENTS

Comments are closed.