Botës i është thënë gjatë 70 viteve të fundit se më 30 prill, 1945 Adolf Hitler kishte kryer vetëvrasje në bunkerin e tij.

Trupi i tij ishte zbuluar dhe identifikuar nga sovjetikët para se të dërgohej prapa në Rusi. A është e mundshme që sovjetikët gënjyen gjatë gjithë kësaj kohe dhe se historia u rishkrua?

Me lëshimin e këtyre dokumenteve, shihet qartë se lideri më i tmerrshëm në histori iku nga Gjermania dhe jetoi një jetë të qetë në Amerikë të Jugut, transmeton Gazeta Express.

Ky është njëri nga dokumentët:

screen-shot-2016-12-04-at-11-34-39 screen-shot-2016-12-04-at-11-34-46

Dhe kjo siç duket konfirmon fotot që qarkullonin më parë në internet, që shfaqnin Hitlerin 95 vjeç me të dashurën e tij në Brazil më 1984.

Dokumentet e Hitlerit jo vetëm që fillojnë të tregojnë se vetëvrasja e Hitlerit dhe Evës ishte falsifikuar, por se çifti mund të jenë ndihmuar nga vetë Allen Dulles, diplomati amerikan që ishte Drejtor i Inteligjencës Qendrore.

4 COMMENTS

Comments are closed.