Fati i një djali kinez, i cili ka lindur në provincën Hunan në me një defekt të rrallë në fytyrë, ka tërhequr vëmendjen e miliona njerëzve.

Fëmija vuan nga një çarje tërthore, që do të thotë se në të dy anët e gojës ka dy hapësira të mëdha që drejtohen për te veshët.

Për shkak të deformimit, Huikang ka dy fytyra, prandaj dhe mediat e kanë cilësuar atë si “djali maskë”, një nofkë të cilën e ka tanimë prej 7 vitesh.

Në vend të ndjenjës së lumturisë që një mama do të përjetonte në takimin e saj të parë me fëmijën, nëna e tij, Yi Lianxi, tha se ra në dëshpërim.

Madje në 4 mars të 2009, ditën kur Huikang lindi, ajo tha se doktorët refuzuan t’ja tregonin fëmijën.“Mu thye zemra. Pse po më ndodhte kjo mua.” tha Znj.Lianxi për Changsha Evening News.

3c12a1c400000578-0-tv_footage_at_the_time_showed_that_huikang_had_already_looked_be-a-38_1484220403284 3c12a1ba00000578-0-in_2010_huikang_underwent_two_surgical_operations_at_the_no_163_-a-37_1484220399316 3c12452800000578-0-rare_condition_two_huge_gaps_appear_from_both_sides_of_huikang_s-a-36_1484220375941 3c12452300000578-0-the_child_born_inchina_s_hunan_province_suffered_from_a_severe_t-a-35_1484220370140 3c12451000000578-0-huikang_s_mother_left_said_she_was_devastated_when_she_saw_her_b-a-33_1484220357946 3c12451700000578-0-she_took_huikang_to_a_hospital_in_changsha_to_be_treated_in_2010-a-34_1484220363132 3c12451b00000578-0-heart_wrenching_huikang_born_with_a_rare_birth_defect_waited_to_-a-32_1484220353236

4 COMMENTS

Comments are closed.