I lindur pa duar dhe pa këmbë, një 11-vjeçar ka pak arsye për të qeshur. Por në vend të kësaj, Tiyo Satrio ka mësuar që ta bëjë veten të lumtur duke luajtur në Playstation dhe ai përdor mjekrën e tij për të pasur kontrollin e lojës.
Lojtari nga West Java e Indonezisë, luan në çdo rast që i jepet dhe dëshmon së është një kundërshtar i denjë përballë shokëve.

Femija

Femija 5

Nëna e tij Maimi tha:-“Djali im luan çdo ditë. Madje duke mbajtur një stilolaps në gojë, ai është në gjendje që të shkruajë”.Femija 2

Ndërkaq, drejtori i shkollës tha se pavarësisht së Tiyo është në klasën e dytë, është i aftë për zgjidhjen e problemeve të matematikës që i përkasin klasës së katërt.Femija 3

Vogëlushi di të bëjë veprimi shumëzimi dhe pjesëtimi mjaft të sakta.Femija 4

4 COMMENTS

Comments are closed.