Marjan Efremov, ish i punësuar në Agjencinë për Zbulim në Maqedoni në vitin 2009, i njohur edhe si mik i afërt i shumë politikanëve dhe biznesmenëve nga Maqedonia, është personi që ka regjistruar në momente intime shumë politikanë dhe biznesmenë.

Siç bën me dije Gazeta Lajm, spiuni maqedonas organizonte festa, orgji dhe takime gay në banesën e tij luksoze në Halkidiki të Greqisë, gjatë të cilave filmonte shumicën e politikanëve dhe biznesmenëve.

Pasi i filmonte, ai niste shantazhet ndaj tyre dhe kërkonte si shpërblim shuma të majme parash.

3 COMMENTS

Comments are closed.