Punëtorët e Rafinerisë së Naftës në Fier janë hedhur sërish sot në protestë. Atyre iui janë bashkuar edhe përfaqësues të filialeve të Prrenjasit, Kuçovës dhe Vlorës në sheshin e UPN-së në Fier

Punëtorët, sipas alb365, kanë kërkuar që shteti t’u japë zgjidhje për problemin e tyre:  Mbi një mijë punonjës me mbi 22 muaj pa siguracione.

Protesta do të përshkallzohet deri në zgjidhje të problemeve/syri

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 50149 additional Information to that Topic: epavarura.com/fier-punonjesit-e-rafinerise-se-naftes-serish-ne-proteste/ […]

Comments are closed.