Për këtë arsye duhet të jemi të përgatitur për një shije të hidhët.

Shikoni për së afërmi fotografinë më poshtë, dhe vendosni se çfarë patë.

Çfarëdo që shihni tregon shumë për perceptimin tuaj të jetës dhe kush jeni në brendësi.

Një grua:

Gruaja është në pozitë me gjunjë të kërrusur dhe ajo është dyfishuar përpara me duart e saj në kokë. Ky është një pozicion ku ndoshta po përpiqet të mbrojë veten ose ndoshta të shmangë zbulimin nga një shikues.

Të shohësh një grua është një shenjë e lodhjes mentale dhe pendimit të brendshëm. Aktualisht, mund të përballesh me disa kohë të vështira të jetës tënde dhe mund t’i frikësohesh një ndryshimi të madh që vjen në rrugën tënde. Ju e perceptoni këtë ndryshim si diçka që mund ta kthejë përmbys mbarë botën tuaj, transmeton arbresh.info.

Zgjedhja e gruas gjithashtu mund të jetë një shenjë e një marrëdhënie toksike ku partneri juaj është një burim ose shqetësim dhe pakënaqësi për ju. Ata po ua thithin energjinë tuaj të mirë dhe nuk po ua dhënë hapësirën e nevojshme.

Një kafkë

Jeni momentalisht në një situatë ku jeta është duke ju hedhur sfida që po ju bëjnë më të mençur. Ballafaqimi me këto sfida do t’ju bëjë të pajisur më mirë sikundër do të fitoni mençuri dhe forcë. Vetëm mbani në mend se nuk ka pengesa, por gurë që u dalin në rrugë që do t’ju bëjnë të arrini veten më të mirë.

Kafka gjithashtu tregon se ju punoni shumë, por shpesh nuk jeni të vlerësuar.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/figura-e-pare-qe-shihni-zbulon-gjendjen-tuaj-aktuale/ […]

Comments are closed.