Foto të jashtëzakonshme të realizuara nga lart tregojnë momentin kur një fis i paprekur nga civilizimi në xhungën e Amazonës sheh drejt avionit që fluturon mbi shtëpitë e tyre.

Disa prej tyre shihen të veshur me pak rroba, ndërkohë që vështrojnë lart të mahnitur e me habi nga komuniteti i tyre që besohet të jetë shtëpi për 100 njerëz.

Fshati ndodhet në territorin indigjen Yanomami në veri të Brazilit, shumë pranë kufirit venezuelian.

Rreth 22,000 banorë jetojnë në anën braziliane të kufirit, dhe të paktën tre grupe nuk kanë patur kurrë kontakte të jashtme.

3a7abecc00000578-3946254-the_village_is_in_the_yanomami_indigenous_territory_in_the_north-a-35_1479397206846 3a7a18e000000578-3946254-about_22_000_yanomami_live_on_the_brazilian_side_of_the_border_a-a-33_1479408526407 3a7a186600000578-3946254-the_photographs_show_an_uncontacted_tribal_community_estimated_t-a-32_1479408500694 3a7a18aa00000578-3946254-some_of_them_can_be_seen_wearing_little_clothing_leaning_on_stic-a-31_1479408491408 3a7a193e00000578-3946254-extraordinary_aerial_shots_of_an_untouched_tribe_have_captured_t-a-30_1479408478098

4 COMMENTS

Comments are closed.